Дана 12.02.2024. наставници и ученици наше школе учествовали су на манифестацији EVENT STYLE "Нишка прича". У оквиру манифестације, одржало се такмичење у коме је учествовало три ученика наше школе.

Гостовање директора Школе моде и лепоте, Славише Михајловића, на телевизији Belle Amie у емисији "Belle Amie jutro".

Belle Amie jutro 02.02.2024

Такође и наши ученици заједно са наставницима су вршили промоцију школе у директном контакту са нашим суграђанима на улицама нашег града.

У просторијама наше школе организовано је школско такмичење ФРИЗЕРА и ПЕДИКИРА И МАНИКИРА. Приказаћемо Вам неке од ученичких радова на овом такмичењу.

 Јелена ђорђевић, власница и едукатор у "BEAUTY STUDIO JELENA ĐORĐEVIĆ", била је у посети Школи моде и лепоте, и овом приликом је имала кратко предавање за ђаке 4. године смера КОЗМЕТИЧКИ ТЕХНИЧАР. Њено гостовање и запажања у сусрету са ученицима преносимо у целости са фејсбук странице и званичног сајта "BEAUTY STUDIO JELENA ĐORĐEVIĆ":

"Децембар је месец поклона и жеља. Моја жеља је да свој пример у раду и ставовима према пословању прикажем будућим генерацијама.
Мотивација у учењу је неопходна за успех и лични развој.
Представила сам неколико стратегија за побољшање мотивације у даљем раду и студијама у "Школи моде и лепоте" ученицима 4. разреда козметичког смера.
Знати шта желите да постигнете пружа осећај сврхе и правца. Такође је битно да се помоћ од професионалних и стручних лица, као и породице и искрених пријатеља тражи без оклевања јер се тако добија охрабрење.
Велико хвала ученицима завршног разреда "Школе моде и лепоте" у Нишу и професорки Марији Павловић."

Поткатегорије